Lataa tästä esite

Boreal-vinyyliverhousLAATU

BOREAL-vinyyliverhousjärjestelmä on kehitetty Pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Laadun korkeatasoisuus taataan paneelien valmistajan HISTRONGin, ensiluokkaisilla raaka-aineilla, kehittyneellä teknologialla ja tiukasti toteutetulla ISO9001:2000-laadunvalvontaohjelmalla. Erinomainen tuotteen kestävyys, korkea ilmastonvaihtelusta johtuvien lämpötilaerojen ja ilmansaasteiden sietokyky ja helppo puhdistettavuus takaavat ulkoverhouksellesi pitkän iän ankarissakin olosuhteissa.

BOREAL-vinyyliverhouspaneelit on valmistettu kestävästä kevytrakenteisesta materiaalista, jota käytetään laajasti Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois- Amerikassa. Paneelit tarjoavat mainiot mahdollisuudet uudistaa rakennuksiesi ulkoasua korkealla laadulla kohtuullisin kustannuksin.
BOREAL-vinyyliverhouspaneelit ovat jäykkyydeltään tukevat mutta kevyet, kätevät kuljettaa ja helpot asentaa. Ne soveltuvat tiili-, betoni-, puu- ja teräs- rakenteisiin komistamaan rakennustasi.

YMPÄRISTÖ

Maailmanlaajuisen ympäristönsuojelun vaatimusten noustessa on energiaa säästävien ja ympäristöystävällisten tuotteiden määrä kasvussa. Korkealaatuisista tuotteistamme ei erity ilmaan haitallisia aineita eikä niiden pinnalle muodostu minkäänlaista hometta. Mikä parasta, tuotteet ovat kierrätettäviä ja energiaa säästäviä.

LUONNOLLISUUS

Luonnollinen puujäljitelmä on aina viehättänyt ihmisiä joka puolella maailmaa. Puristamisen, kuvion painamisen ja muun käsittelyn jälkeen BOREAL-verhouspaneeli on ulkonäöltään puupaneelin kaltainen.
Monien luonnonläheisten värivaihtojen kanssa BOREAL-vinyylipaneelista tulee muodikas ulkoverhous rakkaalle kodillesi, jossa sulautuu ensiluokkainen käytännöllisyys ja tyylikkyys.

Lisätietoa Boreal-vinyyliverhouspaneeleista valmistajan kotisivuilta www.haichung.com