Lataa tästä esite

UKU-hirsitalot
Perinteitä Kunnioittaen

Miksi massiivihirsitalot viehättävät ihmisiä kaikkina aikakausina? Vanhimmat ja vielä nykyäänkin asuinkäytössä olevat hirsitalot ovat jopa satoja vuosia vanhoja. Ehkä rakennuksista huokuva yksilöllinen ilmapiirinsä ja sanonta -” Siellä ihmisen on hyvä hengittää, koska rakennuskin hengittää”, pitänee täysin paikkansa. Haluamme siis lämminhenkistä, luonnonläheistä ja terveellistä asumista. Tätä kaikkea tarjoaa UKU- massiivihirsitalot. Hirret tasoittavat ympäröivän ilman kosteusvaihteluita, sitovat ylimääräistä kosteutta ja luovuttavat sitä sisäilman kuivuessa sekä tasaavat lämpötilavaihteluita.

Kun hirsitalo rakennetaan vanhojen perinteiden mukaan, niin parhaillaan työn jälki on mestariluokkaa. Hirsirakentaminen vaatii vankkaa ammattitaitoa - ja osaamista, jossa yhdistyy tekninen tieto ja vuosisatojen kokemus, joka siirtyy sukupolvelta toiselle.

Aito UKU-massiivihirsitalo on oikea ratkaisu vaativiinkin olosuhteisiin. Ne valmistetaan sinulle yksilöllisesti toiveidesi mukaan etelä-naapurimaassamme Virossa korkealaatuisesta raaka-aineesta korkealla ammattitaidolla. Se on perinteinen hirsitalo sinulle, joka haluat toteuttaa haaveesi luonnonläheisestä asumisesta.

Jo lisäksi valmisratkaisuille olemme mielellämme toteuttamassa erilaisia projektikohteita, joissa saat lisäksi omalle projektillesi rakennuspalvelut aina avaimet käteen laajuuteen saakka.